top of page

10. broj I3 donosi mnoge novitete kojima ćemo obilježiti 5 godina postojanja ugruge i izdavanja časopisa. Sve ovo će se odvijati paralelno s radom na digitalizaciji starih brojeva i daljnjem razvoj web portala časopisa. Ovdje je dan pregled najvažnijih noviteta koji će biti uvedeni sa novim brojem časopisa.

U PRIPREMI JE JUBILARNI 10. BROJ STUDENTSKOG ČASOPISA I3​

NOVI DIZAJN I FORMAT

Od desetog broja ćemo početi s primjenom novog stalnog generalnog dizajna za časopis koji će ujedno uključivati novi, manji format stranice. Ova promjena neće sa sobom povući smanjenje količine ili kvalitete sadržaja već je napravljena da bi časopis bio primjereniji nošenju u studentskoj torbi i lakši za čitanje.

NOVI STRIP JUNAK MIKI


Humor je neizostavan dio života na FSB-u i stoga će od ovog broja početi i avanture Mikija, više nego prosječnog studenta i manje no prosječno ozbiljnog momka.

ISTRAŽUJEMO LABARATORIJE NA FAKULTETU


Od ovog broja pa nadalje ćemo Vas izvještavati o po jednom labaratoriju na fakultetu u nastojanju da omogućimo studentima bolji uvid u što im je dostupno i kako na fakultetu.

QR KODOVI LITERATURE I DALJNJEG ŠTIVA


Odsada će svaki članak koji ima neku zanimljivu literaturu ili poveznicu sadržavati i QR kod pomoću kojeg će čitatelj lako moći doći do dodatnih podataka o željenoj temi.

bottom of page