top of page

TRAŽIMO NOVE ČLANOVE

Pozivaju se svi studenti i studentice FSB-a da nam se pridruže u radu na pripremi jubilarnog desetog broja časopisa. Potrebni su nam novinari koji bi popratili razna događanja na fakultetu, ali i teme iz tehnologije i znanosti. Također tražimo ljude sa znanjem dizajna i web-dizajna za rad na pripremi časopisa za tisak, održavanju web portala i izradi aplikacije za mobilne uređaje.

Novinari

Novinari su okosnica udruge. Njihov posao je sakupljanje podataka, tema i novosti, te pisanje članaka. Od novinara se očekuje da ispoštuju rokove i pišu o temama vezanim uz FSB. Pritom imaju slobodu da budu kritični prema onome što treba kritizirati i da hvale ono što smatraju dobirm na fakultetu.
 

Dizajneri i web-dizajneri

Počevši od ove godine tražimo i studente sa znanjem dizajna i pripreme za tisak, te studente sa znanjem u održavanju i izradi web stranica i mobilnih aplikacija.

Odjel za marketing

Tražimo studente koji će raditi na promociji i oglašavanju časopisa i portala studentima.

Ako smatrate da nam možete pomoći svojim znanjem i talentom i ako imate vremena i volje za rad javite nam se putem kontakt obrasca na desno ili na kontakt brojeve koje možete pronaći

Rad u udruzi je u potpunosti volonterski, te je naš raspored rada takav da uvijek daje prioritet fakultetskim obvezama svakog pojedinog člana. Također imamo i uvjete članstva kao i druge studentske udruge, pa sukladno našem statutu da bi ste ostali član udruge morate imati barem 15 položenih ECTS-a u protekloj godini i status redovnog studenta (ne odnosi se na brucoše).

Your details were sent successfully!

bottom of page